Thursday, 13 August 2015

Salam AidilFitri :)


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم



Masih belum terlewat rasanya untuk saya memanjatkan syukur ke hadrat Allah kerana dilimpahi dengan kekuatan untuk menempuhi dugaan Nya di bulan Ramadhan dan Syawal tahun ini. Alhamdulillah! Syukur Ya Allah..




Tiada apa yang hendak diperkatakan lagi... Semoga Allah pertemukan saya Ramadhan dan Syawal 1432 Hijriah akan datang.. Insya Allah... Akhir kata..."Selamat Hari Raya... Maaf Zahir dan Batin dari saya sekeluarga".


Today,, Zira would like to sharing the moments of me during Bulan Syawal.. Alhamdulillah,, duit  raya berjaya dikumpul walaupun telah berusia 18+..Hahahahaha,, Awet muda xr nmpk tua sgat kan.. Bak kata Along,,"Selagi xkhawin,,selagi boleh duit raya.." Hahahahaha.. 

Story of 1st day of Syawal.. Kitaowg sekeluarga tema color Hijau ap tau.. Akak ckap hijau lumut... Hahaha.. Kitaowg mcm bese,, time first day of raya,, cmfirm kitaowg pergi untuk tuk.. Dkat jee.. Klue naik kereta/motorsikal,, lam xsmpaki 10minit dah smapai..Dekat jee kan kampung Zira.. Bcoz tu,, klue kwan2 tnya,, raya taun nie raya kat mana..  Cmfirm Zira jawab Dungu  jee.. Nak wat mcm ane,, Mak dengan Ayah emang owg cnie jee.. Urmmmmm,,, Hahahahaha..


Gara-gara nak selfie satu family,, mcm nie laa jdinya.. Rela berhimpit untuk ke tgh.. nak sgat msuk lam gbr kan.. Klue x,,xnmpak dah ambe lam gbr tu.. Last2,, tgk..!!! Macam aku jee tinggi sekali.. Hahahahahaha.. On this day jugak,, Anna,, my classmate datang umah with her punyer future husband to-be,, Nadzir.. Time ea punyer r awl giler dye mcg nak datang umah and tnya location umah kat ane.. Bese laa for the first time.. Contoh dye mcg,, lam kul6 ckap nak dtang umah,, kita punyer tgu and berciap,, kul7 baru dye smpai.. Ya Allah,, xlame sgt pn.. Hahahahah.. Tapi,, btw thanks Anna bcoz sudi mai umah kita :)

On ari ketiga,, kita ke umah classmate,, E-lieya..!! Hahahaha.. Tapi dgn drebar namanya Encik Nadzir.. Thanks tau bcoz tumpangkan kami berdua.. Zira jee yang ptut thanks sepatutnya.. First rancang y pergi umah kwan2 classmate y lain y dup kat Dungun ea.. Tapi kan,, diowg xde kat umah.. Urmmmmm....


Ari nie y kita happy sekali.. Thanks tau kecayangan kita bcoz sudi datang umah.. Rela bwak motor seorang diri untuk mai umah.. Thanks tau.. Seriously,, terharu y teramat.. Thanks jugak kepada member kita Faizan bcoz sudi temankan Kecayangan kita y jauh dari Kuala Terengganu ke umah kita di Dungun.. Heheheheh.. 
Akhirnya janji telah ditepati,, Yeayyyyy...!!!! Bcoz kita telah berjanji dengan dye,, klue dye dapat DL sem nie,, kita nak ajak dye mai umah.. Alhamdulillah,, result dye DL.. Hehehe.. First ,, tkut jgak nak ajak dye mai umah .. Tapi kan, kita kan dah janji.. So,, xbaiklah klue xditepatikan.. Hehehehehe..

Sebelum berakhirnya Bulan Syawal pada tahun nie,, our penasihat klz CS1105A&&CS1101A  ,, Madam Naza telah mengadakan jamuan raya untuk kitaowg.. Hehehehe,, Thanks tau Puan Naza...

Azira Jusoh

No comments:

Post a Comment