Thursday, 18 December 2014

Special ThursDate




Today kitaowg spent time mgu kitaowg @KFC btul2 lpas jmpe dgn Sir Awi,, present tjuk assignment.. Tapi semua kna reject..Urmmm.. Btw.. hehehehe.. Oleh kerana zira tersangatlah mengidam nak sgt makan KFC ,, so si dia telah belanje zira KFC..Tapi tujuan sebenarny g bndar ialah nak menemani dye beli kalkulator jee.. Zira smpai klej dri umah,, trus jee g bndar dgn van knyit lpas asar dgn si dia.. Tapi ad jgk member y ckap,,”KFC jee”.. So..?? Ske aty zira nk mkan ap..Hehehe.. Knpe?? Dye expect zira nak mkan besar2 la.. For you information,, zira nie dah lah jenis snsitif thap ups… Pizza xleh mkan byak sgt bcoz of  mozorella.. Ia blei menyebabkan zira cepat pning kpla.. On that’s day,, kitowg alik smpai lpas mgrib..  hehehehe. Hal nie kerana,, ad member zira telfon and mintak tlg zira spent time kat bndar smpai mgrib bcoz dye ad tempah spek.. So,, the owner ckap maybe lpas mgrib,, spek tu ciap.. Tapi member zira ckap,, klue spek tu ciap lebih awl,, nant dye maklumkan alik.. Tu pn zira mintak persetujuan si dye dlu.. Huhuhu,, tkut2 laa dye xkasi.. Otw,, nk menunaikan slat,,member zira col and ckap y spek dye dah ready.. Tapi time tu,, kitaowg dah berada dekat dgn masjib sdah.. So,, slat dlu.. Then bru prgi bndar alik.. hehehehehe..Perkara yg palingxdpat zira lupakan ialah setelah zira selesai slat,, im suddenly tertinggal fon kat dlam masjib.. Nasib laa xjauh ag dari masjib,, klue dah smpai u.. Zira xau lah mcm ane khidupan zira nant.. Nak mcg owg laa ssah.. Nak col,, ag laa ssah.. Hehehehe.. Nsiblaa time lpas zira pkai ksut,, zira check fon lam poket dgn beg,, ad kee x… Rupanya xde.. Cpat2 zira bergegas msuk k dlam masjib tu alik,, suddenly terserempak dgn bdaq y ddup sebelah zira time slat kat lam blik tu… Cepat2 dye menyapa zira,, and then ckap,, “Awk,, nie fon awk kea.. Tertinggal kat lam.. Sya try on tapi,, ad password..” Huuuuuu.. Thanks God.. Berdebar giler kot.. Nsiblaa my fon ea xilang.. Tulaaa spew sruh cuai sgt… Nsiblah,, nsib still menyebelahi.. Klue x,, Urmmmm.. Xau laa ambe.. Fuhhhhhhh… Smpai u,, terserempak plak dgn kak Syanita tapi zira pgil dye kak nita jee.. Dye is my pnyer snior.. Abis dah dye bljar.. Jeles plak ite ea.. Dye ad jual bku part5 kat zira,, RM60.. hehehehe.. Zira ambk jee lah.. Last2 check pnyer check,, bru perasan.. Ad stu bku tu,, akak zira dah ad.. Urmmm..  Alahai nsib… Pembaziran telah pn berlaku.. Arghhh.. Menyesal dah xgne.. Bli dah  pn… Redha jee laa.. Then,, smpai blik roommate ckap,,”Ckap nk tman dye bli calculator jee… Kenape akak plak y bnyak shopping nyer ea..” Emang xdpat di nafikan.. Klue,, ajk zira g shopping,, cmfirm brag zira bnyak ag dari snrai brag y tlah di listkan..Padahal,, list brag berape kerat jee..Alik2,, sebakul laa jwabnya.. Hehehehe.. Btw,, thank Amirul Hilmi for blnje zira,, #BabyStrawberi.. Hehehehe.. Ari2 zira peluk wat bntal bcuk tau..huhuhuhu.. **Mohon spew2 y mbcenya,, jgn jeles**
Peace ^^
By 
Azira Jusoh

No comments:

Post a Comment