Thursday, 19 June 2014

Lame giler xwat 'Essay'


Assalamualaikum and Salam Sejahtera...


Hai kowag semua.. Lame gler kot xupdate blog.. Nak wat mcm ane,, busy..haha.. Busy lah sgat... Btw,, Im home now..... Yeayyyyy.. Blei lah update blog y bersarangkan labah2 y xbisa kelihatan nie...

Story of my life today is "Lame giler xwat 'Essay'"... Today ad sbjek bel.. English time...!! haha.. Dah lah madam sruh bwk surat khbar ari nie,, and find some of article dalam akhbar tu... Tapi nsib jgk ad member y bwk... So,, I ambklah stu helai.. Selamat ...

Time lam klz madam gne slide ckap sal 'Free-Writing'... Madam ckap kluw xiingat perkataan tu lam english,, teruskan jew... wah,, malay word blei lam essay... haha.. Lawak sgguh.. Lpas abis presentation of all slides,, madam sruh kitaowg dup lam group masing2 and then plih stu gbr dri smua article y kita ad, and discuss... Kira kena cri point lah because kena wat Essay... Madam kasi 10 minit untk discuss... Haha... 

Lpas abis 10 minit,, madam sruh writing an essay berdasarkan point y kita dapat berdasarkan discussion y kitaowg buat.. OMG... Otak zira dah berkarat kot.. haha... Seriously,, Rse mcm blur jew time wat essay.. Madam kasi 10 minit buat essay and not discussion are allowed!!!! Rse mcm hancur gler2 r essay lpas submit kat madam... Xtau lah zira tlis ap lam essay tu.. Main hentam sjew... hakhak.. Ayat mcm drjah satu.... Ringkas dah ad ici ke xau.. Dah lah conclusion pendek gler..... haha... Kena practice byak2 r lpas nie.... urmmmm... tapi bese lah "MALAS".. haha... Dont be like that's okay.... huhuhu.. 

Bye2 from now.....
With Love :
Nur Azira Jusoh

No comments:

Post a Comment