Sunday, 13 April 2014

::TOP SECRET::

Assalamualaikum and Salam Sejahtera...


Lame giler xupdate my punyer unprivate diary ea.. haha... Dah bersarangkan labah2 nampaknya... hehe.. Orang busy lain ckit bunyinya... haha... Btw,, Im done with all my paper last weeks.. Alhamdulillah.. Sofar so good... hehe.. Arap2 xde paper y repeat sem2 nie.. Tapi seriously,, nekad emang xnk repeat dah lpas nie... Zira rela extended.. Kenape xnyer... Bila ad paper y kena repeat jadual kita akan lain dari kwn2 y lain.. Sampai gap kurang.. Bila time gap krang,, comfirm2 time rehat pn krang..Nak2 time ari isnin... Xde gap lansung.. Jadual padat gler... Argghhhhh... Seriously... It makes me stresssssssss tau...

Ok2,, bebrbalik kepada main point zira pada ari niie,, hehehe... I found a big secret of my little sister.. Diam2 ubi berisi jugak dye... Ingatkan xmainlah dengan mata2 lelaki kat dalam kelas dye.. Rupanya ad jgk... Hal ini ketika zira xsengaja membaca mcg between dye dgn kwn baiknya... Rpa2nya dye ad aty kat somebody.. haha... Ciap ckap y owg laki tu suka curi2 pndang dye ag.. Itu nmenya poyooo... Ko tau ane dye cri2 pndang ko kluw ko pn xcri pndang2 dye jgk,, hah?? nmpak sgt perasan lbih... hehehe....Tapi setiap owg ad aty,, ad perasan... 

Tapi y kelakarnya,, dye ckap y dye xske dgn #CapitalD tu.. haha.. Tapi last2 dye tau y #CapitalD ske kat owg lain.. Lpas tu dye  ckap y dye xske bla owg y pernah minat dye,,ske kat owg lain... Isk2 bdaq ea.. Emang xau bab2 bercinta....huhuh... Bia dyelah.. Hak dye kan..  Last2 my sis ckap y dye ske somebody.. Diowg knal time main ctur,, fb dye : "AZRI HANAFI"... Try lah kowg search...huhuhu..

Smapi cinie sjew coretan zira pada ali nie.. bcoz kecian sgat kat wall jie dah berhabuk... Bila wall dah berhabuk,, perlulah dibersihkan... Xgtu?? huhuh... Bye2 from now....
By : Nur Azira Jusoh

No comments:

Post a Comment