Tuesday, 12 November 2013

Perkataan "Bad Mood"


Assalamualaikum and Salam Sejahtera..


Perkataan yang membuatkan zira hilang selera untuk makan and others is......

"REPEAT"

Takala perkataan ini disebut,, comfirm2...... Mood zira tiba2 ilang and hati rasa panas tau.... argghhhhhhh... Rasa nak menjerit pun ada tau.............Spew2 terkena tu,, sorry sgt3... U ollz kena pham my punyer situation sekarang nie.. Stress tau... Malu pun ada... Kecewa teramat pun jugak ada.. dan juga sebagainya.. (TT,TT)...Perkataan yang paling sensitif dalam hidup zira sebagai student... Awal sem dah kena ......... Takut plak sem yang akan datang.... 

Btw,, wish me luck and short update for today because tiba2 jew mood pun ilang,, tapi selera makan tak kot.. haha.. Im feeling hungry right now.. huhuhu...
bY : Nur Azira Jusoh

No comments:

Post a Comment