Friday, 19 July 2013

Horrible Memorable Ever!!!


Assalamualaikum and Salam Sejahtera...

image
hmm hmmm hmmmm how to start? (inhaleeeee)... (exhale).. Memorable ever.. What 's your guys think about my entry for today...Its excited?? Wonderful?? The answer is NO!!!
Why???image
Memorable ever for me because it was horrible memory everimage!! Why not...Ok.. Al-kisahnya bermula pada ari khmis bersamaan imageimage July imageimageimageimage pada kira2 waktu hmpir magrib because time tu dah dekat dengan waktu berbuka.. huhuhu.. How to start this horrible story ea...Ok,, pada ari tu,, zira tinggal sowg kat blik because roommate zira dua owg tu xde.. sowg g kem gemia and another is gi pergi mkanan bebuka aka dye prgi cafelah... Sedang khusyuk zira mengemas barang lam blik,, tiba2 zira tdgrlah stu bnyi dari tingkapimage..Kowg rase ap... Its ghostimage??Not..Bak kata org,, siang2 ane ad hantu kan...,haha.. else???  NO ANSWER.... because zira jew yang tau kan..haha.. 

Nie nak story-mory to ur guys,,, bunyi tu datangnya daripada....image
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kowg knal nie binatang ap??
Bunyi itu datangnya daripda seekor kera!!!image Sumpah ever!! Takut giler kot zira time tu image.. Hello!! First time kot,, besenya zira tgok kera tu curi mkanan owg lain kat klejimage.. Tapi,, kali nie I saw by myself y kera tu curi mkanan zira..!!! It stoled my bread.image.!!! Nsib lah roti jew.... Kluw mend lain.. What will happen to me..!! Panik giler kot time zira nmpak kera nie try to stolen my breadimage.. Bkn try,, tapi dah ambik pn "as fast as lightning" tau..,,. So the moral value for zira and also to ur guys,, dont open ur windows and dont left ur food near the windowsimage!!! haha.... Nant kera ambik ag mkanan anda tau.. haha.. Just kidding..!!! Just take this incident as kowg pnyer pngajaran because kjadian nie berlaku pada diri zira jew.. not ur guys,,okay!! Wasalam~image
By : Nur Azira Jusoh
image
image

No comments:

Post a Comment