Saturday, 8 June 2013

Minggu Destini Siswa (MDS) UiTM Dungun 2013


Assalamualaikum and Salam Sejahtera

Akhirnya...Abis jugakminggu mds!!!!!!!!!!!!!Feeling???????Happy camopur cdih..huhuhu.. Oc kt semasamdf,,ad y sporting,,, ad y baik..... and ad y garang... thank kpadaoc because sanggup melayankereanah kiowg sebagai siswa 2013 pada thun nie..huhuhu..

----- First Day -----

xde bnyak sngat event.... ok3 jew.. tp,, time perjalan..traffic jem.....omg!!!!!
bertolak dri kul 10..tapi,,last2 smpai kt hostel kul 12.30.. capetttttt......


My Bilik!!!



#Kemas x..hahaha

----- Second Day -----

second day,,,, hahaha... i kena bgun kul 3..haha... bcoz time berkumpul kul4.30...urmm.. 
Just simple aktiviti  iaitu,,riadah.. tapi,, time nie zira xleh join becaues kaki zira gelecek... sakit banget deh.. Tapi,, tengok awop2 siswa wat riadah happy giler..haha..ciap ad macam nie...ciap ad macam tu... Oc2 join sekalijugak tau..haha...

----- Third Day ----

hahaha... ari nie best cikit,, because dapat tgop latihan perasmian daripada kesatria pelapes..best giler.. first time naik kat stadium uitm..haha.. tapi,,panas r ckit.. nak wat cam ane sinaran matahari menyinari hidupku...huhuhu......


Lepas tu,, ad taklimat ULPKP/KI kat dewan aspirasi.. Cejuk sangattttt lam sne.. Rgi xbwak sweater.... Kaluw tdow,, cdap jugak tau..huhuhu


----- Fourth Day ----

Pada hari berlakuya event yang betul2 kena perfect iaitu Perasmian Minggu Destini Siswa...haha.. Time ari nie,, siswi kena pakai baju kurung putih,,, kain berwarna gelap dan tudung itam dand to siswa kena pakai baju kemeja putih dan seluar slack....



----- Hari kelima -----

Pada ari nie,, banyak giler kena dgar taklimat,.. Antaranya,, taklimat dari Naib Canselor,,ptptn and so on.... Macam2 perasaan ad,, ngatuk ad..... happy ad..... because eck kan last day...



----- Last Day -----

Pada ari yang last day nie,,, ad taklimat sukan and perlawanan persahabatan.. haha..ira join bola jaring..huhuhu




# hahaha.. Semua gambar nie,,, natural beauty.. becaues gambar nie ditangkap time kiowg dah abis bersukan...haha..... No make-up,,,okayyy...

and...

kemuncak mds sebelum kiowg msuk bilik and minggu depan dah start kuliah....Malam aspirasi!!!! Best sangat2 time nie,,,, ad persembahan dikir barat,,,ad emmer dari my star lg.. wah,, dye pn kuliah kat uitm dungun.... Kos ap,, zira xau... and so on....



Minggu Mds dah pn anis,, so kepada mahasiswa nad mahasiswi jangan malas2 taubecause minggu depan dah start kuliah.. Be the best and beat the rest,, that's my mission!!!!
Kepada Oc2,,thank yew!! Jasamu insyallah,, akan ku kenang!!!!
By : Nur Azira Jusoh

1 comment:

  1. Assalam sis .. can u list snarai pkaian yg wjib ada utk uitm dungun ? Sy taktaw nk bwk ape .. tshirt putih wajib ada ke ? Susah kot nk cari .. hmm ... :-(

    ReplyDelete