Monday, 1 April 2013

Baju Kurung Moden Jahit Sendiri [PART1] ^_^


Assalamualakum and Salam Sejahtera...

Selamat Hari Raya...eh. belum lagi...Pose xagi.... excited pulak kann...hehehe
macam mana nak tulis pendahuluan nie?? =_=

skip
skip
skip

okay, kesimpulannya zira baru je siap jahit baju kurung moden.. happy kemain..haha
first time kot jahit baju kurung moden..berjaya pulak tuu..masuk bakul angkat sendiri =_=
ahahaha...itu pun nasib ad cikgu yang ajar..Alhamdulillah...TenQ Cikgu Yana


hebakkk kann..haha memang sangat mudah bcoz ad owg yang tolong ajar...Silap ckit,,blei cikgu perbetulkan,,kan???

untuk permulaan nie, zira jahit baju kurung moden untuk zira sendiri..
so,lepas nie kalau ada sesiapa nak tempah baju kurung dengan zira,
boleh laa tinggalkan komen ye..anda pasti menyesal.especially my sis..Dari awal dah tempahkan satu baju kurung moden untuk dye......hikhikhik...First,,zira xnak...Tapi,,dye pun pernah jahit baju kurung untuk zira..So,,time nie lah zira kena balas budi dye kan...Xgitu bloggers???

nak tengok x??
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaa !!!!!!!!


Just a simple one jew zira buat...and dekat pergelangan tangan baju kurung moden nie...Zira ad jugak jahit manik...hehehe..Sjew nak hilangkan bosan...Tapi,,just jahitan manik yang simple2 jew....


Besides,,U all ada tak baju Peplum? or pernah tengok tak peplum ni?? Bagi zira peplum ni memang cantiklah... cantik yang amat.. Tengah pemes sekarang ni.. (",) ..hehehe...So,,dlm hati ni ad jugak teringin nak try wat pola for baju peplum....hehehe..Nanti blei r jahit sendiri...Banyak plak baju yang zira nak jahit nie..Cempat kew xtau...Bcoz first time nampak baju kurung peplum...Terus zira jatuh cinta....I felt with love you,,peplum...So, I surfed the net for its collection...Finally,, i found the peplum's collection from the sites,,http://hazanis.blogspot.com...

Some collection of peplum :-


So sebarang pertanyaan or tempahan,, boleh kew sites ysng berikut :-
or Email kew :-

Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod
5. url facebook

So,,my friends jangan lupe tunggu baju kurung peplum hasil jahitan zira yew..hehehehe...Tu pun kaluw cempat,,okay..Love you <3
By : Nur Azira Jusoh

No comments:

Post a Comment