Sunday, 10 March 2013

Serupa ke muka kami?? {Part1}


Assalamualaikum and Salam Sejahtera....

Waiting for SPM Result 2012... 10 days to go..Argghhhh.... Im going to cry...Wished me all the best....Insyallah...Klau nak rezeki untuk mendapat Straight A..Alhamdulillah..^_^


Ramai yang cakap aku  dengan dia macam adik-beradik... Serupa kew muka kita orang??? Mirip2?? Xau lah.. Time mla2 jew owg ckap g2.. Lame2 xdah.. Just update nie punyer unprivate diary zira jew....Sampai ada orang yang xknal zira ckap yang dia ingatkan lelaki yang sebelah zira tu abang zira...Tapi bukanlah awak.. Tu kawan sekelas zira... We're same age,,ok....Dah lah same age...Same class plak tu... Kira-kira member laki yang pling zira rpatlah dalam kelas.. Bcoz dia so sporting tau... Cite jew ap2... Dia seorang pendengar yang setia...Because nobody has a perfect life. Everbody has their own problems. Some people just know how to deal with them without revealing it. Untungnya spew dpat dye... hehehe...Dah lah Sporting... Sharing and caring plak....

Tapi,, ad Orang kata kalau muka hampir serupa ada jodoh? Yew kew??Errr betul ka???! Cuba tgk pic kami,serupa ka tidak?Hahaha.. Just kidding.. Dia dah berpunyer.. In relationship sdah.... Nak knal awek yang bertuah 2???
Check this out
.
.
Sweet kan diowg??? hehehe... 
Y paling sweet apabila asry....
Tgk statement y no.7 tu.. Dye mention nme hazy.. So sweet!!! Jealous Zira..hahahaha...


The couples that are meant to be, are the ones who go through everything that is meant to tear them apart, and come out even stronger but a relationship with God is the most important relationship you can have. Trust him and everything will always turn out great! Because God has no Phone but I talk to him. He has no Facebook but he is still my friend. He does not have a twitter but I still follow him.

P/s :Orang yang kita sayang tak semestinya orang yang dah lama kita kenal, kadang kadang semalam baru kenal pun hari nih dah jatuh cinta dgn dia.
By : Nur Azira Jusoh


No comments:

Post a Comment