Tuesday, 19 March 2013

Serupa ke muka kami??? {Part3}


Assalamualaikum and Salam Sejahtera...

Today,, 20/03/2013... 2:21 PM
kurang dari 24 jam result sepeyem akan keluar. ketor pale eah -____-...
Good luck to batch 95' yang ambil result Spm hari Khamis ni.

Banyakkan berdoa. 

Kita semua dah berusaha buat yang terbaik. 
Kalau result bukan yang terbaik, pasti ada yang lebih baik Allah aturkan untuk kita semua :')
Redha dengan keputusan anda semua, janji dah usaha :-)

Cam ane nak tulia pendahuluan nie...Inhale....Exhale....Duppp....Dappp......
Ok...Bismilahiromanirahim.....

"Muka awak serupa dengan Yoona Malaysia lah"
Hidung awak cam ahli baru group T-ara"

Entry Zira pada kali nie berkaitan sepenuhnya mengenai adik zira,, izani.... Nak kenal dye,, click jew name dye 2... Terus automatic ke facebooknya....As fast as lightning...  Nampak xstatement yang zira bold 2.... Nie nak cite ea... Ad kawan adik zira kat kat adik zira yang muka dye cam Yoona Malaysia,, Effa.... Yew kew...??
Jom kte tengok dkat ane miripnya diowg....
.
.
For me,, "I say no.....!!!" 

Klau diowg ckap y adik zira mrip dengan Yoona Malaysia,, Effa... Ini bermakna dye juga mirip  dengan Yoona SNSD... hahahaha..yew kew....blurrrr...

-_-

Tapi,,kalau nie.... Baru betul2 mirip....

Im YoonA and Rabiatul Afi'fah.. 
Cute!!!

Besides,, ad jugak yang ckap y hidung adik zira macam Dani T-ara yang baru berusia 14tahun dan merupakan ahli baru kumpulan T-ara...


Kowag tgop,, sme kew hidung diowg??? hahaha.. Bila zira jwb"tak8"...Dye ckap y zira nie jealous....Jealous??? Im not jealous.... Oh,, please... Not my style,,okay...Buat ap nak jealous dgn owg lain... Klau untuk kebaikan.. I can say yes.. Im very jealous of her kindness... But for this..not6...Im not jealous after all....
I just sharing my unprivate diary nie jew.. Story of my life.... No personal life.. If its my personal life...No way..Secret,,okay...ssshhhtttt...
By : Nur Azira Jusoh


No comments:

Post a Comment