Tuesday, 12 March 2013

Serupa ke muka kami??? {Part2}


Assalamualaikum and Salam Sejahtera...

Eh,, awak ad Kembar kew???

Itu ayat selalu yang di tujukan kepada zira oleh orang yang baru mengenali zira.. Ce guess spew kembar zira diowg maksudkan... Spew ag kalau adik zira yang beza umur zira 3tahun 2... hehehehe.. Thun nie dia akan menduduki exam PMR manakala zira tengah waiting for result SPM!! wah berdebar yew.. Berapa jew ari lagi... duppp...duppp.... Dengar xbunyi jantung zira...hehehehe... Klau xdengar pendek umur lah jwabnya... huhuhuhu...

Orang kata kalau dalam satu family tu ada orang yang bermuka sama, mereka akan selalu bergaduh. Tapi muka kami tak sama sikit pun sampaikan kadang-kadang orang terkejut sebab kami ni adik beradik(Kepada sesiapa yang baru mengenali ziralah)....Tapi,, ada orang cakapyang dia tu kembar zira..OMG!! Zira xde kembar lah sampai owg 2 xpercaye apabila zira ckap macam 2....

Nak tengok muka zira dengan adik zira 2??? Nak x?? Zira tnya nie!!! Nie mlas ea ckap dengan orang yang ckap cam dup lam selimut nie...Isk.. hehehe.. Just kidding..Ok.. 
cHECK THIS OUT :-
.
.
Cam kembar kew?? Klau zira a...,,xcm kmbar pn... hehehehe.. diowg slah tgok kot.. Besarkan mata anda luas-luas yew...hehehehe.....supaya dpat Terangkan penglihatan anda 2 yew.. Biar nmpak jelas ckit yang kami nie bukan  KEMBAR!!! 

Tapi ari 2,, my family and I went to town.. hehehehehe.. Snag ckit...,,kami g sura gate lah.. Lpas 2,, zira ajk a adik zira g tman zira bli barang dkat watsons... Mse kat kaunter pembayaran 2,, cashier dye pn tanya,, "Awak berdua nie kmbar kew??"... Pntas zira menjwb,,"X..Kami bukan kembar,,tapi adik-beradik.."hehehe.. Smpai cashier kat watsons 2 blei ckap yang kami nie kmbar...isk2....Lampu xckup terang kew..hahhaha..Just kidding...

 Zira memang garang dengan adik-adik. hahaha.. Just kidding.. Zira nie slah seorang adik-beradik y manje dalam family..hehehe..(Mengaku pn!!) Dan Zira jugak selalunya tak sehaluan dengan adik-adik zira. Mungkin sebab beza umur kami ni agak dekat (3 tahun je beza). Tapi zira banyak jugak persamaan bcoz sometimes zira cite kew dia sal member2 zira dan kadang2 dia cite rahsia member2 dia kew zira.. Tapi,, kalau kelakuan kami berdua,, xsame pn.. hehehe... Kadang2 dia 2 over stress.. Ingat xpost zira y lme 2.. Y ane yew..hehehehehe.. 
Nak tau?? Click link nie :

Kes zira nie,, sme dengan pelakon y semakin melonjak naik selepas cite lakonannya mendapat sambutan yang hangat menerusi slot akasia "Setia Hujung Nyawa",,Nelydia Senrose...
Kenapa zira ckap kes zira dengan Nelydia Senrose sme?? Hal ini demikian kerana Wajah Uqasha Senrose iaitu kakaknya dikatakan mirip dengan Nelydia Senrose.. Senang cite,, ada orang ckap yang diowg nie cam kembarlah.. Xpercaye.. 
Check this Out :-
.
.

Kalau sekali tengok,, memang nampak cam seiras kan???Macam kembar...Tapi,, sebenarnya mereka berdua bukanlah kembar,,dan beza umur mereka ialah tiga tahun.. Nelydia Senrose berumur 19 tahun dan manakala kakaknya berumur 22 tahun..Jap2.. Same cam zira dengan adik zira,, izani 2lah.. hehehe..^_^... Tapi,, zira berumur 18 tahun and manakala adik zira berumur 15 tahun...

P/s :  You meet thousands of people, and none of them really mean anything to you. And then you meet one person, and your life is changed forever.
BY : Nur Azira Jusoh

No comments:

Post a Comment