Saturday, 2 March 2013

Sarapan Pagi yang Unik..Wow..


Assalamualaikum and Salam Sejahtera...

hola all..... Azira in the house now!! Moge pagi anda bertamabah kiut miut g2..hehehehe...

Sarapan Pagi yang unik,,, menjadi entry blog zira pada pagi yang indah nie..Jom tengok sarapan pagi yang maybe akan membuatkan kowang rase kagum dan berkata.."Cutenya!!!!!!!!" atau "Nak jugak!!!!!!"hehehe:-)..Tadi zira search kat google and jmpe smua sarapan pagi yang ciut miut nie... Jom singgah sebentar yew...


Cute nyer teddy bear nie... Sarapan yang seperti ala jepun... 
For teddy bear : Bgun2!! Dah pg nie... I wanted to eat you right now!!!


For loved cat,, bleilah mnikmati sarapan yang seperti bentuk kucing nie.. Tengok ske nyer tngok kcing nie snyum.. muah6....


kpada spw2 yang suke mnikmati soup y pnas2 di waktu pgi,,blei lah decorate soup anda seperti soup panda nie..hehhehe..Sayangnya nak hirup soup nie.. cute sgat pnda 2...


kpada pminat fanitik mkanan jepun especially sushi,,just like me... Bleh lah sediakn sarapan seperti animated di atas.. Tapi,, memerlukan kesabaran yang tinggi untuk menyediakannya...Simple but susah nyer weh!!!


Burger!!!!!! nie plak sarapan untuk pminat fanatik cite spongebob squarepants....... tapi,,nie bkan burger... Cup cakes lah.... so cute!!!

And 

Fat burning foods: 
grapefruit, watermelon, berries, hot peppers, greek yogurt, celery, eggs, fish, green tea, coffee, water, oatmeal.

P/s :
Cinta lalu: Makan tak kenyang, tidur tak lena, mandi tak basah. 
Cinta kini: Makan setalam, tidur setilam, mandi sekolam
By : Nur Azira Jusoh

No comments:

Post a Comment