Tuesday, 12 March 2013

My brother punyer Project..[Corner Sensor] ++.....


Assalamualaikum and Salam Sejahtera...

Ah! Akhirnya finished jgk buat bukit untuk project abang zira.. Zira xau dye buat project ap.. Tapi,, semalam dia sruh zira cari huruf2 dkat surat khabar dengan ejaan "Corner Sensor"..Penat beb... Nie smpat jgak dup rhat sjap..hehehe... Rjin ngat kew zira nie?? hehehehe.. Kra2 zira nie rjin r bcoz zira tlong dia buat perciapan untuk project 2 kan... hehehehehe.. Knpe xyew... Starting project dye,, dye wat bukit cam bentuk... Xau lah ap... nak tngok x.. hehehe.. funny ngat.. xnmpak cam bukit pn..hahahahaha..


xnmapk cm bukit pn kan.. Kowag rse 2 ap??? hehehehe.. Bonggol y agk bsar kan..hehehehehehe...
last2 zira jgak kna tlg wat bukit y agak beautiful untuk dia..hehehehe.. Nasib lah zira nie xde krje jgak.. So,, I have helping he out.. huhuhuhu...

Klmarin lpas alik dri klas jahit,, ma zira trus pgil zira sruh tmbuk krtas gne lesung.. Pnat...Bcoz abang zira kna antar project dye 2 eck... Terpakse lah zira wat.. Ma zira ad jgak tlg.. Ma zira tlg wat gam untuk membuat bukit tersebut dengan mengambil tepung kanji dan campurkannya dengan air pnas.. Supaya ia bleh menjadi gam.. hehehehehe.. Slpas ciap menumbuk,, zira pn ambik bkas maggi cup dan menampalkan krtas y zira tmbuk2 padanya... Slaps ciap membentuknya,,Zira jemurkannya di tengah pacaran matahari yang terik di luar rumah.. hehehhehe.. dan hasil nya,,
tadaaaaa....
.
.
Nie lah project abang zira y zira ckapkan 2... Tu lah bkit y zira tlg buatkan untuk abang zira 2.. Ok x?? Ok lah daripada bkit y first 2 kan..hehehehehehe.. Ini lah hsil titik peluh zira...hahhaha... Titik peluh??? Wat cam gnie pn ad titik pluh jgak kew.. hehehehe... xltih ane pn... Just time tumbuk krtas gne lesung 2 jew memenatkan ckit..hehhehe...

By : Nur Azira Jusoh


First of all,, ari nie zira dpat srat dri klej masterskill.....So stkat nie,, zira bru dpat 4 srat dari abang posmen... Happy ngat.. Lme xdpat srat..hehehe.. Dgr jew bnyi mtor posmen,, cpat2 zira kluar ambik srat..Nsiblah ad jgak srat untuk zira nie...Ske3....


Tapi,, sbnarnya zira tngah tgu adiah dari kwn zira,, ika... Dye antar srat dari Tanah Merah,,kelantan... Jauh 2.. hehehhe... Ingat jgak dye kat zira..


Nie lah member zira dari kelantan 2... Xsabar yew nk tgu adiah dari dye.. Abang posmen,, cpatlah antar.....Xsbar nie...


No comments:

Post a Comment