Friday, 1 February 2013

Afiq Azmi...............Is Not My Pakwe....


Assalamualaikum and Salam Sejahtera...


Cantik xgambar y Zira edit.... Tapi Afiq Azmi is not my pakwe yew..hehehehehe... First of all,, Kak Fatin Zulfah,, Zira mintak maaf bcoz edit gbr nie tanpa kebenaran...hehehehe.... 


Sekarang populariti Afiq Azmi semakin menjadi-jadi. Lepas nie, turun la kepopularan twins. urmmm... So sad to both of you... 


Inilah awek Afiq Azmi,,Kak Fatin Zulfah Alias a.k.a Fazzu Alias.......rasanya. Sekarang masih bersama atau tidak, tiada kepastian tapi insyallah jodoh panjang lagi tu... Memang pinang dibelah dua lah dorang ni.Konfem kecewa rakyat Malaysia berjantina wanita bila tengok gambar ini. Ala, rilek lah. Ramai lagi lelaki kacak di luar sana. Ceh. Sebagai contoh si Hairul Azreen.Pelakon yang meningkat naik especially selepas dia berlakon dalam cerita "Setia Hujung Nyawa".. Tapi,, Zira lebih minat kepada Amar Asraf.. Dia tu super hensem,,, cute and sweet!!!!Tapi Hairul Azreen jugak apa kurangnya..hehehehe...



P/s : We were close once. The awkward moment when now we meet, but we're just not as close as before.. for some reasons :/
By : Nur Azira Jusoh

No comments:

Post a Comment