Saturday, 22 December 2012

Cinta EgOis~


Assalamualaikum and salam sejahtera....

Cinta egois??? Cinta itu memang egois... This is because "Benci" juga adalah salah satu dari perasaan  "Suka".. Pernahkah anda dengar kata-kata itu... Haha.. Macam orang-orang cakaplah,, marah itu maknanya dia sayang kat kita.. betul ke?? Lantaklah.. i dont care!! Tapi,, bagi dalam satu perhubungan,, "Kesetiaan" antara satu sama lain adalah "Sangat Penting" tau.. So,, bagi awop2 yang bercouple 2,, janganlah gatal2 nak curang dengan teman hidup anda yew..^^... Nanti anda pula yang akan menyesal.... Menyesal di kemudian hari dah tak guna.. Tapi,, kehadiran orang ketiga juga boleh merosakkan hubungan romantis antara kita dan si dia... So,, pandai2lah jaga teman hidup anda daripada di rampas oleh orang ketiga.. huhu... This is because,,
"Love is just a word until you find someone to give it definition"

Kepada yang dah clash tu,, anda tak payahlah bersedih atau frust giler2... Dah kita tak ada jodoh dengan si dia.. Maybe Allah S.W.T telah merancang yang terbaek untuk umatnya selagi umatnya berpegang teguh dengan ajaran dan sunnah-Nya... Insayallah,, Allah selalu ada untuk kita walau dimana kita berada.. Ok!! Because tu,, ceriakan hidup anda yew.. Jangan marah2 yew... Nanti cepat tua..^_^.. i just story-mory dengan your guys jew.. :D.. Hidup kita mesti sentiansa Happy dan ceria selalu.. So,, hidup pasti akan dipenuhi dengan pelangi yang bersinar dengan warna-warnanya yang begitu indah... Our Lives must be sparkling like a diamond...


Peace Sign,, daebak!! :D
By ; Azira Jusoh ^_*



No comments:

Post a Comment