Saturday, 22 December 2012

Al-Fatihah


Assalamualaikum and salam sejahtera...

Kereta arwah Sensei Sabirin bin Sulaiman

Hey crews, pagi ni,pukul 4.30, dalam keadaan mamai saya diberitahu bahawa sensei smk.tengku intan zaharah (my school), telah meninggal dunia bersama anak2 dan isterinya dalam satu kemalangan dekat area kerteh rasanya. Kereta sensei telah bergesel dengan bas. Semua mereka RENTUNG . .dia banyak mengajar sy,, dari sy xpndai bhasa jpun,, smpailah sy pndai bhasa jepun...kehilangan dia dpt dirasai sbab cikgu tu byk berjase... Baru nk g mlawat tp dgr tanam dkt johor..takpelah,same2 kite sedekahkan al-fatihah kepada arwah semoga ditempatkan dikalangan org yg beriman.So, sesiapa yang ad dendam, baik maafkan je kan? Al-fatihah, semoga sensei n family tenang kat sana :'(

Ingatlah semua,ajal tak mengenal usia...anytime je boleh berlaku.so persiapkan diri dengan apa yg patut dan amalan wajib jgn tinggal.... Mohon kesedaran sume :)
By : Azira Jusoh ^_^



No comments:

Post a Comment